CGG Waas & Dender

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

Open vormingsaanbod

In het onderstaand overzicht vindt u alle open vormingen of trainingen die momenteel op het programma staan. 

Webinar 'Als kleine kinderen groot worden en gamen...'

Donderdag 8 oktober van 20u tot 21u30

Door de coronacrisis spenderen jongeren doorgaans meer tijd aan gamen dan ervoor. Ouders zitten met heel wat vragen: wat vinden ze er zo leuk aan, wanneer wordt gamen problematisch, welke afspraken maak ik best met hen, wat als je je zorgen blijft maken...?

Via dit webinar willen we ouders tips en tricks geven om met hun kind te praten over gamen. We doen dit aan de hand van filmmateriaal en praktische voorbeelden. Tijdens en na het webinar kan je vragen stellen via de chat.   

Meer info over inhoud en inschrijvingen vind je op de flyer

 

Uitwisseling Drugbeleid op School

Dinsdag 27 oktober van 9u tot 12u in Sint-Niklaas
Donderdag 3 december van 9u tot 12u in Dendermonde

Tijdens dit moment krijgen leerkrachten/leerlingenbegeleiders/directie van secundaire scholen de kans om hun ervaringen rond 'Drugbeleid op School' uit te wisselen.De verschillende pijlers van een drugbeleid komen daarbij aan bod: regels en afspraken, zorg en begeleiding, educatie en omgevingsinterventies.

Wij begeleiden jullie met methodieken om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Meer info over inhoud en inschrijvingen vind je op de flyer.

 


Vorming op maat

Wil je een vorming organiseren voor een specifieke doelgroep? Wil je deskundigheidsbevordering voor je volledige personeel? Ben je op zoek naar een specifieke inhoud? Heb je een andere vraag?

Ons aanbod beperkt zich niet tot de omschreven vormingen en doelgroepen. Neem contact met ons op via telefoon (078 35 34 35) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wij bekijken met jou hoe een vorming op maat uitgewerkt kan worden.