CGG Waas & Dender

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

PREVENTIE TABAK, ALCOHOL EN DRUGS (TAD)

Preventie Tabak, alcohol en drugs (TAD) is een deelwerking van CGG Waas en Dender die zich specifiek richt op het werken rond verslavingsproblemen (alcohol, medicatie, illegale drugs, gamen en gokken). De preventiewerking TAD tracht zowel individuen, organisaties als het beleid te informeren, te vormen en te coachen. Preventie TAD werkt op vraag en op maat van organisaties.

In het onderstaand overzicht vindt u alle trainingen die momenteel op het programma staan. Meer informatie omtrent een vorming vind je in de informatiefolder: klik hiervoor op de datum van de vorming.

Inschrijven voor een vorming van de preventiewerking TAD kan via de link bij de onderstaande informatie. In sommige gevallen (meerdaagse vorming) staat er meer informatie in de folder.


Groep voor ouders van jongeren die gamen of genotsmiddelen gebruiken:

CGG Waas en Dender organiseert een groepsaanbod voor ouders van jongeren die riskant gamen, alcohol, cannabis of andere drugs gebruiken.
Graag nodigen we u (en uw partner) uit om deel te nemen aan deze reeks van 4 sessies

Waar en wanneer?

De sessies gaan door in onze vestiging in Lokeren, Uebergdreef 12 te 9160 Lokeren.
Datums: 3, 10, 17 en 24 maart 2020 telkens van 19u00 tot 21u00

 

Kostprijs?
De sessies zijn gratis.
Meer info vind je in bijgevoegde FOLDER!

 


Vorming op maat:

Wil je een vorming organiseren voor een specifieke doelgroep? Wil je deskundigheidsbevordering voor je volledige personeel? Ben je op zoek naar een specifieke inhoud? Heb je een andere vraag?

Ons aanbod beperkt zich niet tot de omschreven vormingen en doelgroepen. Neem contact op met ons via telefoon (09/331 51 98) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wij bekijken met jou hoe een vorming op maat uitgewerkt kan worden.